Aur pentru Daria Kozorez la Europenele de box

740
0

Pugilista Daria Kozorez, membră a selecționatei Moldovei, a cucerit pe 22 noiembrie curent medalia de aur la Campionatele Europene de box pentru juniori de la Budva (Muntenegru).

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

În finala categoriei de +81 kg, sportiva din Tiraspol a învins-o pe rusoaica Tatiana Bogdanova. Mihai Țăranu (49 kg) a câștigat distincția de argint, iar Daniil Slipoi (52 kg), Cristina Chiperi (60 kg) și Vlad Gudzi (69 kg) s-au învrednicit de „bronz”. Sportivii noștri au fost ghidați la competiția continentală de antrenorul Igor Untilă.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT