Aur pentru Daria Kozorez la Europenele de box

973
0

Pugilista Daria Kozorez, membră a selecționatei Moldovei, a cucerit pe 22 noiembrie curent medalia de aur la Campionatele Europene de box pentru juniori de la Budva (Muntenegru).

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În finala categoriei de +81 kg, sportiva din Tiraspol a învins-o pe rusoaica Tatiana Bogdanova. Mihai Țăranu (49 kg) a câștigat distincția de argint, iar Daniil Slipoi (52 kg), Cristina Chiperi (60 kg) și Vlad Gudzi (69 kg) s-au învrednicit de „bronz”. Sportivii noștri au fost ghidați la competiția continentală de antrenorul Igor Untilă.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE