Mihail Malear, octuplu campion mondial!

832
0

Luptătorul moldovean de sambo Mihail Malear și-a adjudecat titlul de campion mondial printre veterani la competițiile desfășurate în perioada 19-22 noiembrie curent în or. Minsk, Belarus. Este a opta distincție supremă cucerită de atletul de 75 de ani la Campionatele Mondiale de sambo rezervate veteranilor (Masters)! De o medalie de aur la aceste întreceri s-a învrednicit și compatriotul nostru Piotr Curu. La competiții au participat peste 200 de atleți din nouă țări ale lumii, inclusiv din SUA.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE