Campioni la oină

696
0

Campionatul Republicii Moldova la Bătaia mingii de oină, ediția 2020, și-a desemnat laureații. Competițiile s-au desfășurat în trei tipuri de concurs și în patru categorii de vârstă.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

La individual, de titlul de campion s-au învrednicit Nicolai Cucoș, Ionuț Suciu, Marius Merlan (toți elevi ai Liceului „Prometeu” din Grozești), Maxim Oloinic (Colegiul „Vasile Lupu” din Orhei) și Denis Costanda (Colegiul „Alexei Mateevici” din Chișinău).

Campion absolut al Campionatului, cu un record național (76 m), a devenit Maxim Oloinic. În concursul pe echipe, la toate categoriile de vârstă s-au impus loturile Liceului Teoretic „Prometeu” din Grozești, Nisporeni.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE