Campioni la oină

466
0

Campionatul Republicii Moldova la Bătaia mingii de oină, ediția 2020, și-a desemnat laureații. Competițiile s-au desfășurat în trei tipuri de concurs și în patru categorii de vârstă.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

La individual, de titlul de campion s-au învrednicit Nicolai Cucoș, Ionuț Suciu, Marius Merlan (toți elevi ai Liceului „Prometeu” din Grozești), Maxim Oloinic (Colegiul „Vasile Lupu” din Orhei) și Denis Costanda (Colegiul „Alexei Mateevici” din Chișinău).

Campion absolut al Campionatului, cu un record național (76 m), a devenit Maxim Oloinic. În concursul pe echipe, la toate categoriile de vârstă s-au impus loturile Liceului Teoretic „Prometeu” din Grozești, Nisporeni.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT