Alexandru Epureanu, remarcabil în LC

714
0
Foto: sport.ro

Campioana Turciei, Istanbul Bașakșehir, echipă pentru care evoluează componentul selecționatei Moldovei de fotbal, Alexandru Epureanu, a obținut primele sale puncte în Liga Campionilor, învingând la 4 noiembrie a.c. formația engleză Manchester United, scor 2-1 (2-1). Apărătorul nostru de 34 de ani a fost integralist și a avut o contribuție importantă la această victorie, salvând formația sa de un gol ca și făcut. Astfel, pe final de meci, în prelungiri, el a scos mingea de pe linia porții, după o bâlbâială a defensivei.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE