Platforma fără suport a lui Dodon

863
1

Zilele trecute, mi-a fost împins pe stradă, cam cu de-a sila, un ziar cu platforma electorală a lui Igor Dodon. Acesta este tipărit pe hârtie de calitate. Fotografia de pe prima pagină ni-l prezintă în mișcare, privind cu încredere spre viitor. Sloganul „Împreună vom reuși!” îi stă în dreptul capului, semn că se gândește permanent să reușească la noile alegeri împreună cu toți ciracii săi. Pe ultima pagină scrie pentru toată lumea care a rămas acasă în sărăcie lucie și pentru cea care a plecat deznădăjduită peste hotare: „Moldova – țara în care vrei să trăiești!”.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Fotografiile alese pentru ultima pagină reflectă, în arhicunoscutul stil sovietic, belșugul livezilor și podgoriilor noastre, drumuri renovate și drumuri în renovare, șantiere, toate fiind, bineînțeles, opera magnifică a cârmaciului care vrea să ne mai fericească o dată… În interior, promisiunile curg gârlă. Ceea ce n-a reușit conducătorul, pentru că a fost foarte ocupat, promite că va face în viitorii patru ani. Grija față de oameni nu-i va da pace tot timpul și va fi prioritatea sa de bază, în caz că va fi ales.

Acum, când nu e niciun loc liber în spitale pentru pacienții cu covid, medicina va înflori, copiii se vor naște fericiți, bătrânii cu pensii și ajutoare sociale acordate la sărbători nu vor mai dori să moară, chiar dacă, odată cu plecarea în străinătate a celor tineri, statul „ar putea să nu poată oferi pensii sutelor de mii de persoane în vârstă și indemnizații zecilor de mii de cetățeni social vulnerabili”.

Și în continuare, tot basne! Orașele vor deveni mai moderne, satele depopulate – mai înfloritoare, economia, chiar și fără miliardul furat, va fi o garanție a securității economice.

Va fi asigurată limba moldovenească în calitate de limbă de stat în constituția țării, limba rusă rămânând limbă de comunicare interetnică, obligatorie pentru studierea în școli. „Cei care sunt împotriva statalității moldovenești au nevoie de tulburări masive în societate”, ne sperie Dodon cu gândul la Rusia, care „este partenerul strategic principal al Republicii Moldova” și a aplicat atâtea sancțiuni moldovenilor „protejați” patru ani la rând de Dodon.

Curat murdar”, dacă nu și mai rău… Să ne păzim de manipulare și minciună. De bună seamă, Împreună, vom reuși să-i oprim pe cei care, odată ajunși la putere, nu-și onorează promisiunile!

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE

1 COMENTARIU

  1. Va fi asigurată limba moldovenească în calitate de limbă de stat în constituția țării, limba rusă rămânând limbă de comunicare interetnică, obligatorie pentru studierea în școli. „Cei care sunt împotriva statalității moldovenești au nevoie de tulburări masive în societate”, ne sperie Dodon cu gândul la Rusia, care „este partenerul strategic principal al Republicii Moldova” și a aplicat atâtea sancțiuni moldovenilor „protejați” patru ani la rând de Dodon.Omul acesta complet și-a pierdut tot ce a avut întru-nsul, dacă a avut, călcând în picioare munca și jertva a atâtor generații de oameni și a celor mai buni și talentați oameni. Andrei Năstase-Nr.2 din listă este alegerea Poporului.Votați-l !!!