Dragostea de mamă, până la cer

233
0

Dragostea nemărginită de mamă și talentul muzical fac duetul ce așază versuri pe hârtie. Ca mai apoi textul să se contopească cu cele șapte note muzicale. Din dragoste pentru fiul ei, interpreta Gloria Gorceag le-a dăruit admiratorilor săi o nouă producție muzicală, intitulată ,,Soarele și luna”.

Într-o discuție cu Gloria, pentru GAZETA de Chișinău, interpreta a declarat că piesa „Soarele și luna” descrie emoția unei mame.

„Versurile au venit firesc încă în perioadă când în interiorul meu mai bătea o inimioară. Un prieten cu care interacționam des în studio la acea vreme a compus o parte din melodie, iar o altă parte am completat-o eu. Chiar dacă am ascultat melodia de multe ori, oricum am fiori, pentru ca e atât de aproape, atât de a mea și de sinceră”, a declarat Gloria Gorceag.

,,Soarele și luna”, după cum afirmă Gloria, e o piesă de suflet, pentru mame, despre mame, despre dragostea enormă pentru propriul copil. Interpreta ne-a deschis culisele procesului de filmare a videoclipului.

,,Când am început să mă gândesc la videoclip, mi-am dorit ca regizorul să fie neapărat o mamă, care să-mi înțeleagă emoțiile. Victoria Sanduta a avut în mare parte grijă de tot ce se întâmplă pe platoul de filmare, dar m-a lăsat să vin cu idei și să iau decizii. A fost mai degrabă o pură plăcere decât muncă atunci când filmam, desigur că au fost și peripeții de tot felul, dar dacă măcar un om a zâmbit când a privit videoclipul, zic ca ne-a reușit să transmitem ce ne-am dorit. Faptul că maternitatea nu vine doar cu bucurii, ci și cu griji, nopți nedormite, un program încărcat, o imagine diferită în oglindă”, ne-a mărturisit Gloria.

Gloria Gorceag. Foto: Arhivă personală
Gloria Gorceag. Foto: Arhivă personală

Am reușit să luăm legătura cu Doina Popan-Cojocaru, o tânără care a apărut în clipul pentru piesa „Soarele și luna”.

„A fost o experiență foarte interesantă. E minunat să știi că faci parte dintr-un asemenea proiect și că o să te vadă multă lume! M-am simțit liberă și nu am avut pic de emoții”, ne-a comunicat Doina.

Piesa „Soarele și luna” a fost lansată la 17 august, curent.

Preluarea textelor de pe pagina www.gazetadechisinau.md pentru formatul online se face în limita a 1.000 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat.

Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Gazeta de Chișinău” și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here