O navă plină cu grâu moldovenesc nu poate părăsi portul Giurgiulești

1117
0
Portul Giurgiulești. Foto de Sergiu Bejenari
Portul Giurgiulești. Foto de Sergiu Bejenari

Compania „Trans Cargo Terminal”, care gestionează terminalul cerealier din portul Giurgiuleşti, solicită printr-o scrisoare adresată premierului și președintelui moldovean să dispună deblocarea navei  „BRAVE WARRIOR”, încărcată cu grâne procurate de un agent economic străin în condiţii legale. „Aceste grâne nu ne mai aparţin şi ele trebuie transferate proprietarului, dar autorităţile guvernamentale, care, oficial, ar trebui să ofere acordul pentru încărcarea grânelor, nu reacţionează în niciun fel la solicitările noastre”, amintesc autorii scrisorii.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE