UE va susține businessul mic din RM

381
0
Imagine simbol: https://www.growthbusiness.co.uk/
Imagine simbol: https://www.growthbusiness.co.uk/

Uniunea Europeană va oferi granturi pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii (ÎMM) prin intermediul inițiativei Eu4Business, ținând cont de efectele COVID-19 asupra economiei și vizează trei domenii. Primul prevede condiții speciale de creditare oferite în colaborare cu băncile moldovenești, precum și granturi în anumite sectoare de afaceri. Cel de-al doilea se referă la serviciile de asistență anti-criză. Cel de-al treilea domeniu oferă asistență tehnică specifică IMM-urilor moldovenești, asigurându-se că acestea pot beneficia din plin de regimul de liber schimb cu UE.

Preluarea textelor de pe pagina www.gazetadechisinau.md pentru formatul online se face în limita a 1.000 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat.

Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Gazeta de Chișinău” și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here