UE va susține businessul mic din RM

910
0
Imagine simbol: https://www.growthbusiness.co.uk/
Imagine simbol: https://www.growthbusiness.co.uk/

Uniunea Europeană va oferi granturi pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii (ÎMM) prin intermediul inițiativei Eu4Business, ținând cont de efectele COVID-19 asupra economiei și vizează trei domenii. Primul prevede condiții speciale de creditare oferite în colaborare cu băncile moldovenești, precum și granturi în anumite sectoare de afaceri. Cel de-al doilea se referă la serviciile de asistență anti-criză. Cel de-al treilea domeniu oferă asistență tehnică specifică IMM-urilor moldovenești, asigurându-se că acestea pot beneficia din plin de regimul de liber schimb cu UE.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE