SUA sistează finanţarea OMS

755
0
Imagine simbol, sursa: us.as.com
Imagine simbol, sursa: us.as.com

Preşedintele american, Donald Trump, a oprit finanţarea Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) de către Statele Unite. El a cerut tragerea la răspundere a instituţiei pentru incompetenţă în gestionarea răspândirii coronavirusului în lume. Liderul de la Casa Albă a acuzat OMS de promovarea informaţiilor false ale Chinei privind amploarea iniţială a epidemiei. Preşedintele american a explicat că OMS era obligată să trimită experţi în China pentru a evalua situaţia reală, iar în lipsa unor asemenea acţiuni, guvernele ţărilor afectate au fost prinse nepregătite pentru a face faţă răspândirii virusului.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE