PAS cere Guvernului să aloce 5 miliarde de lei pentru susținerea economiei

800
0
Maia Sandu, sursa foto: moldova.org
Maia Sandu, sursa foto: moldova.org

Partidul Acțiune și Solidaritate cere ca Guvernul să aloce cel puțin 5 miliarde de lei pentru susținerea economiei în timp de pandemie. Potrivit liderului PAS, Maia Sandu, pachetul economic în valoare de cel puțin 5 miliarde lei este necesar pentru susținerea oamenilor care și-au pierdut temporar locul de muncă și a agenților economici aflați în prag de faliment din cauza crizei pandemice.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE