Încasările la buget au scăzut de cel puțin două ori în aprilie

1073
0
Imagine simbol, sursa: qualityinspection.org
Imagine simbol, sursa: qualityinspection.org

Președintele Igor Dodon a anunțat la un post privat de televiziune că, din cauza scăderii în acest an cu 3% a Produsului Intern Brut, Republica Moldova va rata încasări la bugetul de stat de circa 7-8 miliarde de lei. „Pentru acoperirea decalajului, avem nevoie de resurse. Anume aceste resurse acordate de FMI, Rusia (creditul de 200 milioane de dolari, care n-a mai fost aprobat de guvernul rus) vor merge pentru acest lucru”, a menționat el.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE