Israelul – principala sursă de remitențe

750
0
Imagine simbol, sursa: arenaconstruct.ro
Imagine simbol, sursa: arenaconstruct.ro

În februarie, moldovenii au primit din străinătate prin intermediul băncilor 94,64 milioane de dolari, cu 7% mai mult decât în perioada similară a anului trecut. Potrivit datelor BNM, 42,8% din transferuri au fost expediate din ţările Uniunii Europene, iar 17,8% – din ţările CSI.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Cei mai mulți bani au intrat din Israel – 19,46 milioane, urmat de Rusia – 15,85 milioane şi Italia – 12 milioane de dolari.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT