Israelul – principala sursă de remitențe

967
0
Imagine simbol, sursa: arenaconstruct.ro
Imagine simbol, sursa: arenaconstruct.ro

În februarie, moldovenii au primit din străinătate prin intermediul băncilor 94,64 milioane de dolari, cu 7% mai mult decât în perioada similară a anului trecut. Potrivit datelor BNM, 42,8% din transferuri au fost expediate din ţările Uniunii Europene, iar 17,8% – din ţările CSI.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Cei mai mulți bani au intrat din Israel – 19,46 milioane, urmat de Rusia – 15,85 milioane şi Italia – 12 milioane de dolari.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE