Moldovenii reveniţi din diasporă vor beneficia de subvenţii în agricultură

825
0
Imagine simbol, sursa: http://moldova24.info/
Imagine simbol, sursa: http://moldova24.info/

Prim-ministrul Ion Chicu a cerut Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului să includă un instrument de subvenţionare în agricultură şi mediul rural pentru persoanele care au revenit în ţară din diasporă şi vor să investească în sectorul agrar. Propunerea a fost făcută de premier după ce ministrul de resort, Ion Perju, a prezentat un proiect de modificări ale cadrului normativ în acest sens.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE