Citește vineri în GAZETA de Chișinău

1291
0

În ediția de vineri, 28 februarie, a GAZETEI de Chișinău citiți amintiri din ultimul război. În ajunul aniversării a 28-a din ziua declanșării Războiului de pe Nistru, Vladimir Untilă, unul dintre combatanții trupelor speciale, povestește despre acele evenimente și locuri.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Ediția 5

1992: Amintiri din ultimul război

POLITICĂ: „Ciocoi va intra în istorie ca trădător”

ECONOMIE: Guvernul Chicu la 100 de zile

REPORTAJ: „Nimic bun nu se prevede în viitor”

FILA  AGRICOLĂ: Răsadurile de legume, de la semănat la plantare

ANCHETA GAZETEI: Studii în Țara mea (1)

REALITATEA: Maltratați de nepot

DREPTUL TĂU: „Ducem lipsă de locuri de muncă bine plătite”

ARCA LUI NOE: Cine este Rusanda Curcă?

SPORT: Golul victoriei

CULTURĂ: „Pictez doar ceea ce iubesc”

Ediția tipărită a GAZETEI de Chișinău o găsiți în toate chioșcurile de presă din Chișinău și oficiile poștale din Republica Moldova.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE