Citește vineri în GAZETA de Chișinău

993
0

În ediția de vineri, 28 februarie, a GAZETEI de Chișinău citiți amintiri din ultimul război. În ajunul aniversării a 28-a din ziua declanșării Războiului de pe Nistru, Vladimir Untilă, unul dintre combatanții trupelor speciale, povestește despre acele evenimente și locuri.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Ediția 5

1992: Amintiri din ultimul război

POLITICĂ: „Ciocoi va intra în istorie ca trădător”

ECONOMIE: Guvernul Chicu la 100 de zile

REPORTAJ: „Nimic bun nu se prevede în viitor”

FILA  AGRICOLĂ: Răsadurile de legume, de la semănat la plantare

ANCHETA GAZETEI: Studii în Țara mea (1)

REALITATEA: Maltratați de nepot

DREPTUL TĂU: „Ducem lipsă de locuri de muncă bine plătite”

ARCA LUI NOE: Cine este Rusanda Curcă?

SPORT: Golul victoriei

CULTURĂ: „Pictez doar ceea ce iubesc”

Ediția tipărită a GAZETEI de Chișinău o găsiți în toate chioșcurile de presă din Chișinău și oficiile poștale din Republica Moldova.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT