Natalia Morari anunță că va candida independent la alegerile prezidențiale din toamnă

139
0
Jurnalista Natalia Morari anunță că va candida independent la alegerile prezidențiale din toamnă. Despre aceasta a anunțat cu puțin timp în urmă, în cadrul unui briefing, potrivit jurnal.md.
„Mi-am dedicat anii activi slujind vouă – cinstit, devotat, sincer. Am greșit împreună cu voi și am adus la putere pe cei care astăzi distrug țara noastră. Vreau să corectez această greșeală. Trăiesc aici și nu mai am 10 ani să aștept, la fel ca voi toți. Am luat o decizie, una care a fost foarte grea pentru mine. Ea este dictată de durerea profundă și dezamăgirea că anii trec, iar schimbările nu se văd. Vreau ca fiul meu și toți copiii noștri să fie mândri de țara lor. Sunt gata să acționez pentru a le oferi speranța unui viitor demn în Moldova”, a declarat Natalia Morari.

Morari a adăugat că scopul său este să propună o nouă abordare a rezolvării problemelor, în care „prioritatea vor fi interesele cetățenilor”, iar programul pe care îl va prezenta în scurt timp „va conține soluții concrete”.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Amintim că, în 2021, s-a aflat că Natalia Morari are o relație cu fugarul Veaceslav Platon, care este și tatăl copilului său. În urma acestui scandal, ea a fost exclusă din organele de conducere a postului de televiziune TV8.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE