Viceprim-ministra Cristina Gherasimov s-a întâlnit cu Ambasadorul Sloveniei. Discuția s-a focusat pe cooperarea în domeniul integrării europene

288
0
Viceprim-ministra pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov, a avut astăzi, 20 mai 2024, o întrevedere cu Ambasadorul Sloveniei în țara noastră, Robert Kokalj. Discuția s-a focusat pe cooperarea în domeniul integrării europene, Republica Slovenia fiind unul dintre cele zece state care au aderat la spațiul comunitar la 1 mai 2004.
Cristina Gherasimov a mulțumit autorităților de la Ljubljana pentru asistența oferită țării noastre și pentru susținerea agendei europene a Republicii Moldova. În context, Cristina Gherasimov a menționat importanța, pentru instituțiile din Republica Moldova, a schimbului de bune practici acumulate de Slovenia în cei 20 de ani de apartenență la UE.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE