Prim-ministrul Dorin Recean, la întrevederea cu președintele Consiliului European, Charles Michel: „Viitorul Republicii Moldova este în marea familie europeană”

259
0

Procesul de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană, aspectele ce țin de securitatea regională, dar și angajamentul ferm al autorităților de la Chișinău de a construi un stat rezilient și prosper au fost discutate la întrevederea prim-ministrului Dorin Recean cu președintele Consiliului European, Charles Michel.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Șeful Executivului a vorbit despre prioritățile Guvernului și agenda europeană a țării, menționând că susținerea pe care Republica Moldova o primește la Bruxelles reconfirmă progresul înregistrat în mai multe domenii cheie.

„Viitorul Republicii Moldova este în marea familie europeană. Guvernul construiește Moldova Europeană și va continua eforturile necesare pentru a aduce bunăstare în fiecare casă. Suntem mai puternici împreună și trebuie să investim, pe termen lung, în pace, prosperitate și securitate”, a spus premierul Dorin Recean.

La rândul său, președintele Consiliului European, Charles Michel a menționat că Uniunea Europeană este deschisă să sprijine în continuare Republica Moldova și agenda de reforme pentru îmbunătățirea calității vieții cetățenilor.

Oficialii au mai discutat despre amenințările hibride, atacurile cibernetice și acțiunile de dezinformare lansate de Federația Rusă în țara noastră, alinierea Republicii Moldova la măsurile restrictive internaționale, precum și asistența oferită în cadrul Instrumentului European pentru Pace.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE