Republica Moldova a început, oficial, negocierile de aderare la Uniunea Europeană

290
0

De astăzi, 25 iunie 2024, suntem cu încă un pas mai aproape de Uniunea Europeană. Negocierile de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană au fost oficial lansate astăzi, marcând un moment important pentru statul nostru.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În context, viceprim-ministra pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov, a subliniat că prima Conferință Interguvernamentală de la Luxemburg reprezintă un moment unic în istoria R. Moldova, o recunoaștere a eforturilor colective depuse în ultimii doi ani și a valorilor comune împărtășite de societatea noastră.

„Sprijinul ferm pentru țara noastră, exprimat de toate statele membre ale UE, ne încurajează să privim cu încredere spre viitor și ne motivează să muncim și mai mult. Suntem pregătiți să ne asumăm toate responsabilitățile și să înfruntăm toate provocările pentru a asigura pacea, libertatea și dezvoltarea Republicii Moldova”, a declarat viceprim-ministra Cristina Gherasimov.

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE