Dorin Recean în dialog cu Alteţa sa Regală Henri, Marele Duce al Luxemburgului: „Luxemburgul servește drept exemplu de prosperare pentru Republica Moldova”

281
0

Parcursul european al Republicii Moldova și importanța sprijinului pe care statul nostru îl primește din partea partenerilor au fost printre temele abordate în cadrul întrevederii prim-ministrului Dorin Recean cu Alteţa sa Regală Henri, Marele Duce de Luxemburg, în contextul desfășurării primei Conferințe interguvernamentale Republica Moldova – Uniunea Europeană.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Șeful Executivului de la Chișinău a remarcat că Luxemburgul servește drept exemplu de prosperare pentru Republica Moldova și a accentuat dorința de a aprofunda relațiile bilaterale în mai multe domenii, precum și de a valorifica oportunitățile oferite de țara noastră.

„Luxemburg este un partener sigur și apropiat al țării noastre. Chiar dacă suntem în diferite părți ale Europei, avem multe în comun, iar Luxemburg trebuie să fie un model de dezvoltare pentru țara noastră”, a declarat premierul.

Interlocutorii au mai discutat despre sprijinul oferit Ucrainei și beneficiile proiectelor umanitare implementate în regiune.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE