A fost înregistrat proiectul de hotărâre de Parlament privind desfășurarea referendumului republican constituțional

264
0

Fracțiunea PAS a înregistrat proiectul de hotărâre de Parlament privind desfășurarea referendumului republican constituțional. Referendumul urmează a fi desfășurat pe data de 20 octombrie 2024, iar cetățenii vor răspunde la întrebarea „Sunteți pentru aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană?”.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

După votarea hotărârii în plenul Parlamentului, aceasta va fi transmisă Comisiei Electorale Centrale pentru desfășurarea referendumului republican în conformitate cu Codul electoral.

Anterior, pe 16 aprilie, Curtea Constituțională a dat aviz pozitiv pentru inițiativa înaintată de un grup de deputați de revizuire a Constituției prin referendum.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE