Începând de astăzi și până la 31 octombrie, polițiștii vor desfășura operațiunea specială „Motociclistul”

303
0
FOTO: Poliția Republicii Moldova

Pentru a ridica gradul de siguranță între participanții la trafic și de a-i disciplina pe conducătorii de motociclete și motorete Poliția Republicii Molodva anunță că, începând de astăzi și până la 31 octombrie, polițiștii din întreg teritoriul statului vor desfășura operațiunea specială „Motociclistul”.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Polițiștii vor intensifica acţiunile de combatere şi control asupra comportamentului în trafic

Potrivit unui comunicat al Poliției Republicii Moldova, scopul acțiunii este sporirea nivelului de disciplină rutieră a conducătorilor de motociclete și motorete.

Astfel, polițiștii vor intensifica acţiunile de combatere şi control asupra comportamentului în trafic, verificarea stării tehnice a motocicletelor și documentarea încălcărilor motocicliștilor. Și anume: conducerea sub influența băuturilor alcoolice sau alte substanțe; depășirea regimului de viteză stabilit pe sectorul de drum; lipsa permisului de conducere sau a unei categorii corespunzătoare; nerespectarea indicatoarelor de semnalizare rutieră şi de acordare a priorităţii de trecere.

Totodată, polițiștii vor atrage o atenție sporită asupa echipării corespunzătoare a motocicliștilor, dar și manevrele efectuate în trafic.

Amintim că prin astfel de acțiuni poliția dorește să ridice gradul de siguranță între participanții la trafic.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE