Maia Sandu, de ziua de naștere a compozitorului Ion Aldea-Teodorovici: Zecile de cântece ale compozitorului au fost un sprijin moral pentru poporul nostru în anii de Renaștere Națională

302
0
7 aprilie 2024. Președinta Maia Sandu alături de Eugenia Marin, mama Doinei Aldea- Teodorovici
Astăzi, compozitorul și interpretul Ion Aldea-Teodorovici ar fi împlinit 70 de ani. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a postat o poză în care apare alături de soacra regretatului artist, Eugenia Marin, lângă monumentul acestuia și al soției sale, Doina Aldea-Teodorovici.
„În ziua de 7 aprilie, îl comemorăm pe Ion Aldea-Teodorovici, care astăzi ar fi împlinit 70 de ani.
Zecile de cântece scrise de Ion Aldea-Teodorovici au venit, în anii de Renaștere Națională, dar și în anii care au urmat, ca un adevărat sprijin moral pentru poporul nostru, ca un îndemn puternic pentru a ne recâștiga și apăra libertatea și demnitatea națională. Veșnică să le fie amintirea”, a scris președinta pe pagina sa de socializare.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE