Un soldat în termen a decedat, astăzi, la unul din poligoanele Armatei Naţionale. Tânărul s-ar fi sinucis cu arma din dotare

279
0
Sursa foto: Ministerul Apărării al Republicii Moldova

Un soldat în termen a decedat, astăzi, la unul din poligoanele Armatei Naţionale. Potrivit rezultatelor preliminare ale anchetei, tânărul s-ar fi sinucis cu arma din dotare.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE
Potrivit informaţiei oferite de Centrul operaţional de comandă, incidentul a avut loc astăzi, la ora 12:13, în timpul desfășurării antrenamentelor. Medicii sosiţi la faţa locului au constatat decesul soldatului.
Soldatul a fost încorporat în serviciul militar în termen în decembrie 2023.
Ministerul Apărării a informat organele abilitate şi a transmis toate materialele referitoare la cazul dat procuraturii.
Concomitent, o comisie specială a Armatei Naţionale efectuează o cercetare de serviciu privind circumstanţele incidentului.
Conform procedurii, identitatea militarului va fi anunţată după informarea familiei.
Ministerul Apărării exprimă sincere condoleanţe familiei tânărului decedat și va oferi tot sprijinul necesar elucidării acestui caz regretabil.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE