Un cetățean străin, șoferul unui camion, a creat o situație de accident

385
0

La 30 martie curent, în jurul orei 20:30, Poliția a fost sesizată precum că șoferul unui camion a generat o situație de accident.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Acesta a ieșit la depășire pe traseul Chișinău – Leușeni, fără să se asigure, fiind la un pas de a tampona un automobil de marcă Mazda, condus de o femeie. Șoferița a reușit să evite la limită impactul. În mașină, în calitate de pasageri, se aflau fiica și mama acesteia.

În scurt timp, polițiștii au depistat camionul pe teritoriul unui magazin din raionul Ungheni. Conducătorul auto s-a dovedit a fi cetățean străin, cu vârsta de 45 de ani.

Șoferul a fost documentat pentru încălcarea regulilor de circulație, ceea ce a generat o situaţie de accident, fiindu-i ridicat permisul de conducere.

Procesul verbal a fost remis Instanței de Judecată pentru primirea unei decizii conform competenței.

Bărbatul riscă amendă de până la 3 000 de lei și privarea de dreptul de a conduce vehicule până la un an.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE