Maia Sandu s-a întâlnit, astăzi, cu aleșii locali din raionul Căușeni

419
0
Președinta Maia Sandu a avut astăzi o întrevedere cu primarii din raionul Căușeni, în cadrul căreia a discutat subiecte importante pentru comunitățile locale: drumuri mai sigure și mai calitative, acces la servicii medicale pentru locuitori, dar și dezvoltarea localităților prin  programul „Satul European”.

Șefa statului a precizat că în acest an, Guvernul a alocat aproape 200 de milioane de lei pentru reabilitarea drumurilor din raionul Căușeni și a investit 32 de milioane de lei pentru echiparea și modernizarea spitalului raional, în ultimii doi ani.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Totodată, Președinta a precizat că în cadrul Programului „Satul European”, circa 70 de milioane de lei au fost alocate în 21 de localități din raionul Căușeni pentru investiții în sisteme de apă și canalizare, școli și proiecte de eficiență energetică, „lucruri care contribuie direct la îmbunătățirea calității vieții oamenilor noștri, la construirea Moldovei europene”, a punctat Președinta Maia Sandu.

De asemenea, șefa statului a specificat că în orașul Căușeni, începând cu anul 2022, Agenția de Dezvoltare Regională Sud implementează două proiecte, în care Guvernul a investit aproape 115 milioane de lei și prin care este modernizată stația de epurare a apelor uzate și se construiește sistemul de canalizare în sectorul „Căușenii Vechi” din oraș.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE