În perioada 7-8 martie, Maia Sandu va merge într-o vizită de lucru în Republica Franceză

297
0
Președinta R.Moldova, Maia Sandu / Sursa FOTO: Kommersant.ru

În perioada 7 – 8 martie, Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, se va afla la Paris. Agenda vizitei de lucru include întrevederea cu Președintele Republicii Franceze, Emmanuel Macron, la Palatul Élysée, și semnarea unor acorduri de cooperare.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

De asemenea, șefa statului mai are stabilite discuții cu alți oficiali francezi și reprezentanți ai organizațiilor internaționale, și cu comunitatea de moldoveni stabilită în Franța.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE