Noaptea Cărților Deschise// Pe 6 martie, cărțile Cartier se vor vinde la 50% din prețul de pe copertă

394
0
Miercuri , 6 martie 2024, în Librăriile Cartier va avea loc Noaptea Cărților Deschise, ediția a XV-a. Cărțile Cartier se vor vinde la jumătate de preț. Librăriile vor avea un program prelungit: de la ora 9.00 până la ora 23.00.
Autori Cartier vor fi în librării pentru autografe, recomandări.
Scriitori de top vor recomanda cărți de raftul întâi.
Premiul „Om de Cuvânt” 2024 va fi ales dintre cei cinci finaliști în seara de miercuri, de la 18.15, 6 martie, la Librăria din Centru.
Nominalizări: Mircea V.Ciobanu, scriitor; Anișoara Crețu, jurnalistă TVR Moldova; Dumitru Crudu, scriitor; Cristian Fulaș, scriitor; Ana Mărgineanu, jurnalistă.
 Juriul este format din cinci persoane din cadrul echipei Cartier. Fiecare membru al juriului propune cinci candidați, primul având și punctaj maxim (5 puncte), ultimul 1 punct. Învingătorul are maximum de puncte, acumulate din toate nominalizările. Premiul se oferă învingătorului o singură dată.
Laureații „Om de cuvânt”: Vladimir Beșleagă (2013), Maria Șleahtițchi (2014), Lucia Țurcanu (2015), Dorin Recean (2016), Eugen Lungu (2017), Mariana Jitari (2018), Vasile Romanciuc (2019), Victoria Cușnir (2020), Bogdan Crețu (2021), Nina Corcinschi (2022), Alexandru Cosmescu (2023).
Cărțile se vor vinde în limita stocului disponibil.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE