Maia Sandu a avut o întrevedere cu Ambasadorul României în Republica Moldova, în contextul vizitei la București din următoarele zile

262
0

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al României la Chișinău, Cristian-Leon Țurcanu. Întrevederea a avut loc în contextul vizitelor reciproce a liderilor celor două țări.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Președinta Maia Sandu efectuează o vizită de lucru la București în perioada 5 – 6 martie, unde va avea discuții cu Președintele Klaus Iohannis și Prim-ministrul Marcel Ciolacu.

Săptămâna trecută, Președintele Senatului României, Nicolae Ciucă, a fost într-o vizită la Chișinău.

Discuțiile bilaterale se axează pe proiectele transfrontaliere care vin să îmbunătățească nivelul de trai al cetățenilor de pe ambele maluri ale Prutului, aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană și securitatea regională.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE