Vicepremierul Mihai Popșoi a avut o întrevedere cu premierul României, Marcel Ciolacu

318
0

Aflat în vizită de lucru la București, ministrul Popșoi a avut o întrevedere cu Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu. Oficialul moldovean a comunicat premierului că Republica Moldova apreciază sprijinul României în lansarea negocierilor de aderare la Uniunea Europeană și că mizăm în continuare pe expertiza României.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

„Am discutat și despre progresele înregistrate de Republica Moldova în implementarea recomandărilor Comisiei Europene.

Premierul Marcel Ciolacu a menționat că România va oferi sprijinul necesar în avansarea reformelor necesare pentru aderarea la UE și a reafirmat deschiderea pentru o cooperare consolidată.

I-am mulțumit premierului român pentru asistența financiară oferită țării noastre de-a lungul timpului pentru programe destinate îmbunătățirii accesului la servicii mai bune de apă și canalizare, pentru dotarea școlilor cu laboratoare de fizică, chimie și biologie, cât și pentru achiziția de microbuze și autobuze școlare, și multe altele. De asemenea, am trecut în revistă acțiunile necesare pentru fluidizarea traficului transfrontalier” , a declarat ministrul Popșoi.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE