Maia Sandu a discutat cu o delegație de experți americani despre consolidarea sprijinului pentru regiunea noastră

354
0

Șefa statului a avut o întrevedere cu un grup de experți, lideri de opinie și conducători de organizații non-guvernamentale din SUA, axată pe consolidarea sprijinului pentru regiune. Discuția a vizat fortificarea proceselor democratice din Republica Moldova, probleme de securitate regională și sprijinul oferit de Statele Unite țărilor din regiune, în contextul războiului Rusiei împotriva Ucrainei.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Președinta Maia Sandu a apreciat susținerea generoasă oferită Republicii Moldova de către Guvernul SUA, direct sau prin intermediul organizațiilor internaționale, precum este Înaltul Comisariat ONU pentru Refugiați (UNHCR), pentru gestionarea crizei umanitare, provocată de invazia rusă din țara vecină. 

Șefa statului a accentuat, de asemenea, importanța continuării susținerii Ucrainei în eforturile țării vecine de a respinge agresiunea militară rusă, subliniind că acest sprijin este vital pentru securitatea Moldovei și a cetățenilor noștri, dar și pentru stabilitatea pe întregul continent.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE