Maia Sandu a avut, astăzi, o convorbire la telefon cu Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, despre pașii ce urmează să-i întreprindă R. Moldova pentru aderarea la UE

329
0
Foto: Președinția Republicii Moldova

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o discuție telefonică cu Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, despre  următorii pași pe care urmează să-i întreprindem pe calea aderării la Uniunea Europeană.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cadrul dialogului, șefa statului i-a mulțumit Președintei Comisiei Europene pentru sprijinul acordat Republicii Moldova, precum și pentru că a venit cu recomandarea către Consiliul UE să inițieze negocierile de aderare a țării noastră la blocul comunitar.

Președinta Maia Sandu a reafirmat angajamentul autorităților de continuare a reformelor inițiate pentru ca Republica Moldova să devină stat membru al UE.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE