CUC propune soluții pentru eliminarea posturilor ilegale și asigurarea liberei circulații în Zona de Securitate

383
0
Sursa foto: zonadesecuritate.md

Astăzi, 25 ianuarie 2024, la Bender a avut loc o nouă ședință a Comisiei Unificate de Control, informează Biroul politici de reintegrare.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Potrivit sursei, subiectul principal al discuțiilor în cadrul ședinței Comisiei Unificate de Control s-a axat pe posturile de control ale structurilor de forță subordonate Tiraspolului, instalate abuziv în perimetrul de responsabilitate a Forțelor Mixte de Menținere a Păcii.

Delegația Republicii Moldova a prezentat o serie de propuneri orientate spre găsirea unor soluții pentru eliminarea posturilor ilegale și asigurarea liberei circulații în Zona de Securitate.

Celelalte componente ale Comisiei Unificate de Control au luat act de propuneri, fiind solicitată o pauză pentru consultări suplimentare.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE