Compania germană Lufthansa revine în Republica Moldova. Compania va opera cinci zboruri pe săptămână de la Chișinău

482
0

Una dintre cele mai mari companii aeriene din Europa – Lufthansa  revine pe Aeroportul Internațional Chișinău (RMO).

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Compania aerienă Lufthansa își va începe activitatea prin zboruri regulate din primăvară, 29 aprilie 2024.

După preluarea Austrian Airlines, Lufthansa a devenit una dintre cele mai mari grupuri de companii aeriene din Europa. Aceasta include alte companii aeriene majore cum ar fi Swiss International Airlines, Austrian Airlines, Eurowings, și altele.

Lufthansa oferă curse în 7️⃣8️⃣ de țări, iar flota campaniei, inclusiv a companiilor afiliate, are aproximativ 620 de aeronave.

Pasagerii Aeroportului Internațional Chișinău (RMO), urmează să beneficieze de opțiuni extinse de zbor, având posibilitatea de a crea conexiuni comode pe o multitudine de destinații, inclusiv peste ocean, orarul urmând a fi completat cu ruta directă regulată Chișinău – Frankfurt – Chișinău, cu frecvența: până la 23 mai – de 4 ori pe săptămână, luni – joi;  din 25 mai – de 5 ori pe săptămână. Cursele vor fi efectuate de luni până vineri.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE