CEC inițiază elaborarea unui proiect de hotărâre pentru modificarea unor acte normative

300
0

Astfel, Comisia Electorală Centrală (CEC) anunță inițierea elaborării proiectului de hotărâre „Pentru modificarea unor acte normative ale Comisiei Electorale Centrale”, în speță, a Regulamentului privind finanțarea activității partidelor politice, aprobat prin hotărârea CEC nr. 1102/2023 și Regulamentului privind finanțarea grupurilor de inițiativă și a campaniilor electorale, aprobat prin hotărârea CEC nr. 1184/2023.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Părțile interesate pot transmite în scris propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de hotărâre până pe data de 31 ianuarie 2024, inclusiv, prin poștă la adresa: str. Vasile Alecsandri, nr. 119, mun. Chișinău sau prin e-mail: info@cec.md , silvia.stepaniuc@cec.md .

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE