Executivul organizează, mâine, Târgul de cariere. Sunt peste 200 de funcții vacante în serviciul public

297
0

Guvernul organizează mâine, 16 ianuarie, un Târg de cariere, în cadrul căruia vor fi prezentate oportunitățile de angajare la Cancelaria de Stat, ministere și agențiile subordonate Executivului.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Târgul de cariere se va desfășura între orele 10:00 și 16:00, în holul Casei Guvernului, intrarea centrală. La eveniment vor participa reprezentanți ai peste 30 de instituții care vor prezenta funcțiile publice de conducere și de execuție în diverse domenii – economie, justiție, comunicare, asigurări sociale, statistică, resurse umane, audit intern.

Cele mai multe funcții vacante vor fi prezentate de Cancelaria de Stat, Ministerul Energiei, Ministerul Sănătății, Ministerul Justiției, Ministerul Mediului, Casa Națională de Asigurări Sociale și Biroul Național de Statistică.

De asemenea, vor fi propuse numeroase oportunități de angajare în cadrul Biroului pentru integrare europeană, creat în cadrul Cancelariei de Stat. Angajații acestei structuri vor gestiona procesul de aderare pe plan intern și vor asigura o comunicare eficientă despre Uniunea Europeană și beneficiile aderării la UE.

Toate detaliile despre funcțiile vacante le găsiți pe https://cariere.gov.md/ro  o platformă ușor de navigat, unde este descris scopul fiecărei funcții vacante, sarcinile de bază, condițiile participării la concurs, salariul și modalitatea de depunere a documentelor necesare.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE