Angajata unei bănci comerciale este cercetată de CNA pentru delapidarea a 135 000 de dolari din tezaurul entității bancare

493
0

Șefa unei subdiviziuni din cadrul unei bănci comerciale din Republica Moldova este cercetată de CNA într-un dosar de delapidare a averii străine. Potrivit materialelor cauzei, aceasta este bănuită de sustragerea a 135 000 de dolari din tezaurul băncii, echivalentul a peste 2,3 milioane de lei, informează CNA.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Potrivit sursei, cauza penală a fost pornită pe 4 ianuarie 2024, iar ieri au fost operate percheziții la domiciliul acesteia în vederea fortificării probatoriului. În fapt, femeia este bănuită că, la îndrumarea unor persoane, cu care ar fi făcut cunoștință pe o rețea socială, abuzând de funcția sa de șefă a secției operațiuni de casă, ar fi sustras suma de 135 000 de dolari. Bănuita își recunoaște vina pe deplin.

În prezent, femeia este cercetată în stare de libertate, conducerea urmăririi penale fiind asigurată de Procuratura municipiului Chișinău.

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE