Autoritatea Aeronautică Civilă a R. Moldova: niciun operator aerian nu a anulat zborurile din și spre Chișinău

465
0
Autoritatea Aeronautică Civilă a Republicii Moldova informează că niciun operator aerian nu a anulat zborurile din și spre Chișinău.
„În legătură cu informația distribuită în spațiul public cu privire la posibila anulare a curselor operate în Republica Moldova, Autoritatea Aeronautică Civilă informează că niciun operator aerian nu a anulat zborurile din și spre Chișinău”, anunță sursa citată.
Potrivit sursei, în cazul unui operator privat s-a produs o eroare tehnică în sistemul de rezervări, care urmează a fi remediată în scurt timp.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE