FOTO/VIDEO// La sfârșit de an, Maia Sandu a înmânat mai multe distincții de stat

528
0

Președinta Maia Sandu a conferit, astăzi, distincții mai multor angajați din domeniul educației, sănătății, administrației publice locale și centrale, mai multor sportivi, oameni de afaceri, dar și victimelor deportărilor. Distincțiile au fost oferite în semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite față de statul Republica Moldova și a înaltei măiestrii profesionale.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Președinta le-a mulțumit celor prezenți că, prin activitatea lor și prin rezultatele obținute, aduc un aport considerabil pentru dezvoltarea țării: „Mă bucur că, în toate regiunile, există oameni care contribuie la binele comun ca să construim o țară în care se trăiește mai bine, o țară în care există siguranță pentru cetățeni”.

Șefa statului a mai adăugat că toți cei prezenți la ceremonia de înmânare a distincțiilor demonstrează cât de mult talent avem, dedicație, cât de multă omenie avem în societatea noastră, or este important să recunoaștem și să apreciem această dedicație, această contribuție la binele comun.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE