Din cauza temperaturilor ridicate din ultimele zile, Termoelectrica îndeamnă administratorii de blocuri și locatarii să regleze agentul termic

461
0

TERMOELECTRICA” S.A. face apel către consumatorii, administratorii de bloc să asigure reglarea consumului de energie termică în blocurile locative, pentru confortul termic optimal al locatarilor și neadmiterea supraconsumului de energie termică.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Apelul vine în contextul temperaturilor ridicate din ultimele zile.

„Instalațiile Termoelectrica funcționează la parametri optimi din punct de vedere tehnologic. Astfel, dacă locatarii observă caloriferele supraîncălzite, recomandăm să solicite intervenția administratorului de bloc pentru reducerea debitului de agent termic.”

Pentru orice suport informațional suntem disponibili la următoarele numere:

  • Apelați la Centrul de apel – 1300 sau 022-447-447;
  • Apelați la sediile teritoriale:
  • Secția Rețele Termice Botanica – 022 779 411;
  • Secția Rețele Termice Buiucani – 022 751 529;
  • Secția Rețele Termice Centru –  022 274 098;
  • Secția Rețele Termice Ciocana – 022 335 132;
  • Secția Rețele Termice Râșcani –  022 442 365.

Termoelectrica reafirmă angajamentul de a furniza energie termică de calitate și își exprimă recunoștința față de consumatori și administratorii de bloc pentru înțelegere și colaborare.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE