Aeroportul Internațional Chișinău va avea o abreviere nouă pe panourile de zboruri

614
0

Aeroportul Internațional Chișinău renunță la abrevierea KIV, informează într-o postare pe pagina sa de socializare, ministrul infrastructurii și dezvoltării regionale, Andrei Spînu.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Funcționarul explică că abrevierea KIV este o prescurtare de la denumirea rusească „Kishinev” și nu va mai apărea pe panourile de zboruri din întreaga lume.

Decizia va fi aplicată din data de 18 ianuarie 2024.

Astfel, Aeroportul Internațional Chișinău va avea abrevierea RMO (Republica Moldova).

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE