43 de bunuri în valoare de peste 2,3 de milioane de lei, sechestrate săptămâna trecută de ARBI

315
0

Agenția de recuperare a bunurilor infracționale (ARBI) anunță aplicarea sechestrelor pe 43 de bunuri în valoare de 2 325 501 de lei, în cadrul delegaților dispuse de Serviciul Vamal și Direcția Generală Teritorială Sud a CNA. Printre acestea se numără două mijloace de transport, cinci construcții locative și una nelocativă, 29 de terenuri agricole și șase pentru construcții, indisponibilizate într-un caz de contrabandă și corupere pasivă.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

De asemenea, ARBI a întocmit cinci avize consultative privind evaluarea a 13 bunuri imobile (trei terenuri pentru construcții, trei terenuri agricole, trei case de locuit individuale, trei construcții accesorii, o construcție subterană) și un bun mobil (un autoturism), a realizat un profil financiar în privința a nouă persoane cu scopul stabilirii diferenței dintre venituri și cheltuieli.

La începutul perioadei de raport, ARBI a avut în procedură 86 delegații pe 58 cauze penale în privința a 124 subiecți. Pe parcursul săptămânii au fost recepționate două delegații pe o cauză penală în privința a doi subiecți, au fost realizate două delegații pe două cauze penale, în privința a două persoane și au fost expediate 72 de demersuri către furnizori de informații și date relevante.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE