La Cahul a fost lansată platforma online care centralizează și promovează activitățile destinate tuturor grupurilor de vârstă din regiunea de sud a țării

476
0
Locuitorii din orașul Cahul, care sunt în căutarea unui eveniment cultural sau a unei activități extrașcolare pentru copii, pot găsi astfel de informații pe www.cahulactiv.md . Platforma online centralizează și promovează activitățile destinate tuturor grupurilor de vârstă din regiunea de sud a țării. Aceasta cuprinde o varietate de oferte, inclusiv cercuri de artă, cluburi de interese, dans, muzică și sport.

Printre activitățile incluse pe platformă se numără lecții de acordeon, arte plastice, baschet, biser, box, canto, chitară, dans clasic, de estradă, popular sau modern, ecologie, gimnastică, etc.

Ofertele au fost propuse de șapte instituții din Cahul: Palatul de Cultură „N.Botgros”, Centrul de Creație „Luceafărul”, Școala de Muzică „M.Cebotari”, Școala de Artă Plastică, Școala sportivă nr. 1, Școala sportivă nr. 2 și Școala de Haltere.

În prezent, dintre cele 43 de cercuri și secții sportive, sunt disponibile pentru înscriere Cercul Mâini Dibace „Hobby Boom”, secția Box și secția Judo-Sambo. Pe viitor, dezvoltatorii își propun să lărgească catalogul activităților cu toate ofertele din municipiul Cahul, inclusiv cluburi și academii private. Cererile de înscriere pot fi depuse online.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE