Vicepremierul Nicu Popescu a avut o întrevedere la MAEIE cu omologul său muntenegrean, Filip Ivanović

372
0

Viceprim-ministrul, ministrul afacerilor externe și integrării europene Nicu Popescu a avut o întrevedere la MAEIE cu omologul său muntenegrean, Filip Ivanović.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Ministrul Nicu Popescu a salutat prezența ministrului de externe al Muntenegrului la Reuniunea anuală a miniștrilor afacerilor externe din statele membre ale Inițiativei Central Europene (ICE) care s-a desfășurat zilele acestea la Chișinău. În cadrul reuniunii, au fost discutate progresele substanțiale ale R. Moldova în îndeplinirea celor nouă recomandări care au fost apreciate pozitiv de către Comisia Europeană în raportul său recent, soldat cu recomandarea de a începe negocierile de aderare cu Republica Moldova.

„Am agreat să lucrăm la un mecanism de schimb de experiență între Republica Moldova și țările din Balcanii de Vest, inclusiv cu Muntenegru, în ceea ce privește afacerile europene”, a menționat Nicu Popescu.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE