Finlanda închide temporar unele puncte de trecere la frontiera cu Federația Rusă

364
0

Autoritățile finlandeze au luat decizia de a suspenda temporar activitatea punctelor de trecere Nuijamaa, Imatra și Niirala, de la frontiera cu Federația Rusă. Această măsură va intra în vigoare începând cu data de 18.11.2023 și va fi în vigoare până la data de 18.02.2024, informează Ministerul de Externe.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Pentru traversarea frontierei dintre Finlanda și Rusia, rămân deschise punctele de trecere a frontierei Vartius și Salla.

MAEIE recomandă cetățenilor să urmărească anunțurile Gărzii de Coastă a Finlandei – Frontpage | The Finnish Border Guard (raja.fi). Cetățenii care se confruntă cu o situație cu caracter urgent pot apela pentru asistență consulară la linia de telefon a Ambasadei Republicii Moldova la Stockholm +46 769 423 423.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE