Un spital regional modern va fi construit la Bălți

324
0
Spital la Bălți

Guvernul a aprobat ratificarea Acordului de împrumut, în valoare de 86 de milioane de euro, cu Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei, pentru construcția unui nou spital regional la Bălți.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Instituția medicală de nivel regional va avea o suprafață de circa 38 mii m², un număr total de 340 de paturi în regim de spitalizare și 78 de paturi în regim ambulatoriu.

Astfel, locuitorii regiunii de nord a țării vor avea acces la servicii medicale terțiare calitative și sigure, cu echipamente de ultimă generație.

Valoarea totală a proiectului de construcție a Spitalului Regional Bălți constituite 108 milioane de euro.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE