Profesorii vor primi compensația anuală, în valoare de 4000 de lei, în luna octombrie. Modificările vor fi aplicate din 2024

941
0
compensații pentru profesori

Cadrele didactice și personalul de conducere din instituțiile de învățământ general public vor primi compensațiile bănești anuale, în valoare de 4 mii de lei, în luna octombrie, anunță azi serviciul de presă al executivului.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Decizia a fost aprobată în cadrul ședinței Cabinetului de miniștri, în urma modificării Regulamentului în acest sens.

Totodată, Guvernul a exclus obligativitatea prezentării rapoartelor și documentelor confirmative privind utilizarea mijloacelor financiare conform destinației.

Compensațiile anuale sunt acordate cadrelor didactice în scopul dezvoltării abilităților personale și profesionale.

Modificările vor fi aplicate începând cu anul 2024.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE