Președinta Maia Sandu, cu prilejul comemorării artiștilor Ion și Doina Aldea-Teodorovici: „Ne-au lăsat cel mai de preț lucru pentru o țară – renașterea noastră ca neam”

410
0

Astăzi, se împlinesc 31 de ani de la decesul soților Aldea-Teodorovici. În memoria artiștilor, Președinta Maia Sandu a transmis un mesaj: „Republica Moldova a fost norocoasă să-i aibă pe marii artiști Ion și Doina Aldea-Teodorovici într-un moment crucial în istoria sa. Soții Aldea-Teodorovici ne-au lăsat cel mai de preț lucru pentru o țară – renașterea noastră ca neam”.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Șefa statului a subliniat că regretații artiști au fost printre primii care au avut discernământul și curajul să promoveze independența țării, limba română și să-l cânte pe Eminescu. „Această moștenire trebuie s-o prețuim prin faptul că punem umărul, necontenit, la construcția unui stat liber, democratic și prosper, care îngrijește de oamenii săi. Despre asta au cântat și luptat Ion și Doina Aldea-Teodorovici”, a punctat Președinta Maia Sandu.

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE