Un bărbat, învinuit de escrocherie și spălare de bani în dosarul Fraudei Bancare, reținut de CNA

424
0

Ofițerii Centrului Național Anticorupție au reținut pe 25 octombrie o persoană, anunțată în căutare, învinuită de escrocherie în proporții deosebit de mari și spălare de bani în cauza numită generic „Frauda Bancară”.

Potrivit materialelor cauzei, bănuitul ar fi obținut în 2011, în coparticipare cu alte persoane, un credit de la Banca de Economii, însușindu-și  prin escrocherie 1 300 000 de lei.  La data de 4 octombrie 2023, pe numele învinuitului a fost eliberat un mandat de arestare pentru 30 de zile.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Bărbatul a fost plasat în izolator pentru 72 de ore și urmează a fi cercetat pentru infracțiunile care i se incriminează.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE