Zboruri directe de la Chișinău spre Tel Aviv. Noua cursă aeriană va fi operată începând cu 2 noiembrie

433
0

Operarea zborurilor directe dintre Tel Aviv și Chișinău, la prețuri accesibile, începând cu 2 noiembrie 2023, a fost convenită de către Ambasadorul Republicii Moldova în Statul Israel,  Alexandr Roitman cu Directorul General al companiei aeriene ”Arkia”, domnul Gadi Tepper, în cadrul unei întrevederi oficiale.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Părțile au remarcat micșorarea drastică a numărului de zboruri directe dintre Tel Aviv și Chișinău din cauza stării de urgență și stării de război în Israel, precum și creșterea semnificativă a prețurilor la biletele de avion.

Totodată, luând în considerare cererea în creștere a cetățenilor moldoveni în vederea deplasării în Republica Moldova, care s-au adresat la misiunea diplomatică, precum și la solicitarea Ambasadei Republicii Moldova în Statul Israel, compania „Arkia”, a decis operarea a câte două zboruri pe săptămână pe direcția Tel Aviv-Chișinău, în zilele de joi și duminică, la prețuri accesibile.

Primele două zboruri vor avea loc în ziua de joi, 2 noiembrie 2023 duminică, 5 noiembrie 2023.

Pentru a procura bilete și consulta orarul și frecvența curselor, pasagerii sunt îndemnați să acceseze pagina web a companiei „Arkia”:  https://tinyurl.com/yc7y2ccc.

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE