Un bărbat din nordul țării a fost reținut în flagrant pentru coruperea unui ofițer de poliție. Cazul a fost denunțat la DGT Nord a CNA

345
0

Un caz de corupere activă a unui polițist al Inspectoratului Național de Investigații al IGP a fost denunțat la Direcția generală teritorială Nord a CNA, iar drept urmare o persoană a fost reținută pentru 72 de ore. Denunțul a fost depus pe 24 octombrie de către un ofițer al Direcției Investigații Nord al INI care a informat CNA că o persoană, în privința căreia erau la examinare materiale pe faptul comiterii infracțiunii de trafic de droguri, a propus polițistului 1000 de euro pentru soluționarea favorabilă a cazului.

În baza denunțului, a fost inițiată o cauză penală pe faptul coruperii active, iar ofițerii DGT Nord a CNA și procurorii din cadrul Procuraturii mun. Bălți au documentat transmiterea și primirea sumei de 1000 de euro, soldată cu reținerea în flagrant a persoanei.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În prezent, bănuitul se află în izolator, fiind reținut pentru 72 de ore.

Conducerea urmăririi penală este efectuată de către Procuratura mun. Bălți.
Menționăm că, orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii definitive și irevocabile de judecată.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE